Onderstaand overzicht geeft de actuele stand aan van de wachttijden binnen het Women's Healthcare Center.

U kunt tevens per medisch specialist de online agenda raadplegen. Staat uw dag of tijd er niet bij, Bel ons voor het maken van een afspraak. Of toon de andere specialisten.  

Informatieplicht mogelijkheid tot wachtlijstbemiddeling  

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Wachttijden poliklinieken: dit zijn de wachttijden voor een eerste afspraak op het spreekuur of een poliklinische behandeling/ingreep/onderzoek. Het gaat om het aantal dagen vanaf het moment dat u een afspraak maakt, tot het moment dat u terecht kunt op de polikliniek.

Peildatum onderstaande wachttijden: 17-09-2018

Radiologie

 

Behandeling / spreekuur

Wachtlijst

Mammografie / Tomosynthese

3 dagen

Echografie van de borsten

1 dagen

Echografie algemeen

1 dagen

Botdichtheidsmeting

1 dagen

Als u langer moet wachten dan de gestelde treeknormen kunt u dit bespreken met uw behandelend arts of kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar en informeren naar de mogelijkheden voor zorgbemiddeling elders. De wachttijden binnen het Women's Healthcare Center zijn niet afhankelijk van waar u verzekerd bent.

Daarnaast hebben we wachttijden volgens het verplichte format van de Nederlandse Zorgautoriteit. Dit format maakt het mogelijk voor de Nederlandse Zorgautoriteit om de wachttijden tussen ziekenhuizen te vergelijken.

​​​​​​