Heeft u borstkanker? Dan komt er veel op u af. Of misschien heeft u de diagnose nog niet gekregen, maar bestaat er wel een sterk vermoeden dat u borstkanker heeft. In alle gevallen is het goed om stil te staan bij de (eventuele) behandeling van borstkanker. Waar laat u zich behandelen? Voor welke behandelingen kunt u kiezen en wat zijn de voor- en nadelen van elke behandeling? Breastcare Center Amsterdam is gespecialiseerd in borstzorg. Onze specialisten begeleiden vrouwen tijdens het gehele behandelproces, op een persoonlijke en warme manier.

Over Breastcare Center Amsterdam

Een gezond lichaam is niet altijd vanzelfsprekend. Er kan u ineens iets overkomen, waardoor u in ‘de malle molen’ belandt. Sommige aandoeningen zijn zowel bij mannen als bij vrouwen mogelijk, maar er is ook een groot aantal aandoeningen dat alleen bij vrouwen voorkomt. Vrouwenzorg is een vak apart. Vanuit die gedachte is Womens’s Healthcare Center opgericht. Logisch onderdeel hiervan is het Breastcare Center, waar de specialisten zich enkel bezighouden met borstzorg. Borstkanker komt helaas veel voor en wordt binnen ons zelfstandig behandelcentrum in Amsterdam dus veelvuldig behandeld. 

Wilt u borstkanker laten behandelen in Amsterdam?

Komt u uit Amsterdam of omstreken? Breastcare Center Amsterdam is gelegen in Amsterdam Zuid / Amstelveen en zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Onze locatie is kleinschalig en kent een vertrouwde en persoonlijke sfeer. Breastcare Center Amsterdam is onderdeel van Womens Healthcare Center, een zelfstandig behandelcentrum speciaal gericht op vrouwenzorg. Wij staan voor korte wachttijden, persoonlijke, specialistische zorg en leggen de focus speciaal op patiënttevredenheid. Wilt u borstkanker laten behandelen in Amsterdam? Neem dan vooral contact met ons op, u bent van harte welkom.

Wat heeft u nodig voor een behandeling van borstkanker?

Als er bij u borstkanker is geconstateerd of er bestaat een sterk vermoeden dat u borstkanker heeft, begint het onderzoeksproces direct. Dat wordt door een specialist gedaan, na verwijzing door de huisarts. Heeft u klachten aan uw borst(en)? Raadpleeg dan altijd eerst de huisarts. Met de verwijzing van uw huisarts kunt u in principe daar behandeld worden waar u dat wenst. Vaak is het wel verstandig om te kijken of uw verzekeringsinstantie een contract heeft met de zorgaanbieder  van uw keuze. Dat bespaart u administratieve handelingen en is dus zorgeloos. Breastcare Center Amsterdam heeft contracten met alle zorgverzekeraars. U kunt bij ons dus zonder problemen behandeld worden. Neem contact met ons op voor meer informatie of bel direct 020 642 0229.

​​​​​​